Outside Insight | Contact Us
18918
page-template,page-template-contact-page,page-template-contact-page-php,page,page-id-18918,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.7,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Outside Insight

Eef Gorter

0610978807

eef.gorter@outside-insight.nl

LinkedIn

Erik Hornman

0642019399

erik.hornman@outside-insight.nl

LinkedIn

Wie wij zijn

 

Wij zijn een hecht team. Hard en zacht. Veel gezien, gedaan en vooral ook gerealiseerd in een variëteit aan organisaties. Door de wol geverfde, onafhankelijke professionals met een koel hoofd en een warm hart. Altijd met één oog op het doel. Het allerbelangrijkste is: we zijn gewoon aardige jongens.

▼ Eef

Eef heeft diepgaande kennis van en ervaring met processen, is zwarte band Leaner, speelt met feiten, cijfers en management-informatie. Is analytisch sterk, scherp en snel, pragmatisch, beetje filosofisch, af en toe een beetje bot. Levensgenieter en verhalenverteller. Vele jaren in het hart van de top van de internationale zakelijke dienstverlening maakt hem tot een serieuze sparringpartner. Hockeyman en scheidsrechter.

▼ Erik

Erik werkt met drijfveren, passie en talenten van mensen in organisaties. Hij helpt hen te verbinden met wie ze zelf zijn, wat ze in en met hun organisatie willen bereiken en hoe zij hun klanten hierin omarmen. Hij weet het beste uit anderen boven te halen, inspirerend, scherp maar zeker niet vrijblijvend. Hij werkt tussen de regels door. Vele jaren in de top van de zakelijke dienstverlening met bedrijfsvoering en HRM in zijn aandachtsgebieden, gaat het hem altijd om de loyale klant. Wereldreiziger en beeldhouwer.

Contact